Kaikja Prej Dërrase - 5

Sëria e librave “ Historitë e Bujar çamarrokut” janë tregime për fëmijë të grup moshave 7-9 vjeç. Tregimet janë të mbushura me supriza nga më të ndryshmet të cilat edukojnë dhe nxisin fuqinë imagjinate tek fëmijët.